Přejít na obsah
Ke staženíAktualityKontaktovatKariéra
cs

Sendvičové panely

Výroba sendvičových panelů

Kompletní katalog produktů si můžete prohlédnout ZDE.

Již od roku 2000 pro Vás vyrábíme a dodáváme sendvičové panely. Nabízíme širokou škálu stěnových a střešních panelů s izolačním jádrem z polystyrenu nebo minerální vaty, které splňují nejvyšší nároky na kvalitu, funkčnost a estetiku.

Oblast využití sendvičových panelů nachází uplatnění především v průmyslových, skladovacích, výrobních a komerčních objektech. Díky vysokému standardu hygieny a odolnosti splňují také přísné požadavky potravinářského průmyslu a zdravotnických zařízení.

Nabízíme širokou variabilitu produktů, která zahrnuje:

Služby k sendvičovým panelům

Vyrábíme a dodáváme sendvičové panely včetně další příslušenství.

Poradenská a konzultativní činnost – Naši zkušení obchodí zástupci Vám pomohou:

Rozdělení Sendvičových panelů

Kompletní katalog produktů si můžete prohlédnout ZDE.

Stěnové panely

stěnové sendvičové panely  P-SYSTEMS představují propracovaný systém s vynikajícími technickými vlastnostmi. Nabízíme optimální řešení pro zateplení objektů, které splňunjí požadavky investorů, projektantů i architektů v oblasti energetické náročnosti, estetiky a moderního vzhledu fasád.

Střešní panely

Střešní sendvičové panely P-SYSTEMS představují komplexní a ekonomicky efektivní řešení pro střechy s důrazem na technické parametry, estetický vzhled a nízké investiční náklady. Jsou navrženy tak, aby minimalizovaly tepelné ztráty a zajistily tak maximální úsporu energie a nízké provozní náklady na vytápění.

Nenašli jste co jste hledali?

Neváhejte kontaktovat naše obchodní oddělení! Naši obchodní zástupci Vám rádi poradí s výběrem nejvhodnějšího sendvičového panelu pro vaše potřeby a zodpoví všechny Vaše dotazy.