Přejít na obsah
Ke staženíAktualityKontaktovatKariéra
cs

Realizace montovaných staveb

Realizace montovaných staveb

Již od roku 2001 realizujeme montované stavby (montované haly). Našim zákazníkům nabízíme v podstatě zcela kompletní realizaci. Váš projekt připravíme již od návrhu projektu až do finálního předání hotového projektu.

Montované stavby se staly moderním a flexibilním řešením nacházejícím uplatnění v mnoha oborech průmyslu. Každý námi připravovaný projekt je navržen a realizován individuálně, s ohledem na specifické požadavky klientů.

V P-SYSTEMS se specializujeme na realizaci montovaných staveb z vlastních nebo Vámivybraných sendvičových panelů, které zaručují vysokou kvalitu, dlouholetou záruku a energetickou účinnost.

Zavazujeme se k zajištění spolehlivé dodávky montované stavby. V případě jakýchkoliv komplikací proaktivně hledáme efektivní řešení, abychom minimalizovali jejich dopad na průběh projektu.

Jaké druhy montovaných staveb jsme realizovali? 

Během 24 let působení na trhu jsme získali potřebné Know-how, realizovali jsme přes 2500+ projektů po celé ČR a naše realizované projekty jsou domovem mnoha známých značek jako je IKEA, OBI, TESCO, DHL či ŠKODA AUTO. Vybrané projekty si můžete prohlednout v sekci REFERENCE.

Jak probíhá spolupráce?

Vaše veškerá komunikace po celou dobu trvání projektu probíhá s jedním technikem, který je připraven zajistit vše pro Vaši plnou spokojenost.

Spolupráci začneme konzultací s některým z našich zkušených techniků, který:

Dále zajistíme přípravu staveniště a kompletní dodávku panelů a dalších vybraných prvků. Realizujeme vlastní montáž stavby, kterou pro Vás provede náš montážní tým či zkušené spolupracující montážní firmy.

Realizace plochých a šikmých střech

Od roku 2014 realizujeme ploché a šikmé střechy pro průmyslové haly, výrobní, skladové, administrativní a technické objekty apod.

Jaké služby poskytujeme?

Součástí dodávek je i zpracování jednotlivých detailů, či spolupráce při návrhu nejvhodnější skladby střešního pláště z hlediska tepelných ztrát a požární odolnosti. Více informací naleznete na webových stránkách naší dceřinné společnosti P-SYSTEMS STŘECHY.

Nenašli jste co jste hledali?

Neváhejte kontaktovat naše techniko-obchodní oddělení! Naši obchodní zástupci Vám rádi poradí s výběrem nejvhodnějšího řešení pro Váš připravovaný projekt.