Přejít na obsah
Ke staženíAktualityKontaktovatKariéra
cs

O nás

Co děláme?

Jsme českým výrobcem a dodavatelem sendvičových panelů, izolací a klempířských prvků. Disponujeme dvěma výrobními závody ve Vysokém Mýtě a díky tomu patříme mezi významné výrobce stavebních hmot v České republice. Mimo to se zabýváme výstavbou montovaných staveb. Naše společnost je rozdělena na tři samostatné divize – PANELY, EPS a REALIZACE.

V divizi PANELY se již od roku 2000 věnujeme výrobě sendvičových panelů, jejíž jádro je tvořeno polystyrenem (EPS) nebo minerální vatou. Více informací o výrobě sendvičových panelů naleznete ZDE.

Součástí divize PANELY je středisko vyrábějící OHÝBANÉ PROFILY (klempířské prvky). Od roku 2024 pro výrobu ohýbaných profilů využíváme moderní linku na výrobu ohýbaných profilů. Více informací o výrobě ohýbaných profilů naleznete ZDE.

V divizi IZOLACE vyrábíme pěnový polystyren (EPS) a to tradiční bílý, tak i tzv. černý, kdy se příměsí grafitu získává výrobek nové generace s lepšími tepelně izolačními vlastnostmi. Mimo to dodáváme extrudovaný polystyren (XPS) a komplexní sortiment dalších izolačních materiálů včetně drobného spojovacího materiálu pro montáž zateplovacích prvků. Více informací o výrobě a dodávce izolací naleznete ZDE.

V divizi REALIZACE se specializujeme na výstavbu montovaných staveb. Za dobu své existence jsme realizovali desítky významných projektů, jako jsou obchodní centra, sportovní haly a logistická centra. Naše realizované projekty jsou domovem mnoha známých značek jako je IKEA, OBI, TESCO, DHL či ŠKODA AUTO. Více informací o realizacích montovaných staveb naleznete ZDE.

Historie

Společnost P-SYSTEMS s.r.o. byla založena v roce 2000 a již od počátku se zaměřovala na výrobu stavebních materiálů. Svou činnost zahájila výstavbou moderního výrobního závodu ve Vysokém Mýtě, kde se vyrábějí sendvičové panely a ohýbané profily.

V roce 2009 společnost významně rozšířila své působení otevřením nového výrobního závodu na výrobu izolací z expandovaného polystyrenu (EPS) a polystyrenu s příměsí grafitu (NEO).

V současné době se společnost P-SYSTEMS s.r.o. řadí mezi významné výrobce stavebních hmot v České republice a své produkty dodává především do stavebnictví, kde nacházejí uplatnění zejména pro výstavby montovaných staveb a hal, zateplování budov a dodatečné zateplování stěn, stropů, podlah, fasád a střech.

Udržitelnost

V P-SYSTEMS si plně uvědomujeme naši odpovědnost vůči životnímu prostředí, proto jsme v roce 2023 zavedli mezinárodní normu ISO 14001:2015, abychom snižovali naše enviromentální dopady. Výsledkem je minimalizace vyprodukovaných odpadů na minimum. Naše výrobní procesy jsou certifikovány jako provoz bez mikroplastů, což dokládá náš závazek k udržitelnosti.

Co děláme pro naší planetu?

Certifikace

Společnost P-SYSTEMS s.r.o. je držitelem certifikátů systému managementu jakosti dle ISO 9001:2001 a systému environmentálního managementu (EMS) dle normy ISO 14001:2015. Tímto potvrzujeme svůj závazek k dodržování nejvyšších standardů kvality a ochrany životního prostředí. Kvalita výrobků je podrobena pravidelné kontrole ve vlastní zkušebně. Veškeré výrobní procesy jsou prováděny v souladu s platnými hygienickými, ekologickými a technologickými normami Evropské unie. jakožto člen Hospodářské komory České republiky, se řadíme mezi stabilní a spolehlivé partnery na trhu.

Certifikáty si můžete prohlédnout v sekci KE STAŽENÍ.

 

                                                 

Máte dotaz?

Pokud máte nějaké otázky nebo potřebujete další informace, neváhejte nás kontaktovat.